Nieuwsarchief

Finale Challenge NewFuture@Work
Gemeente Haarlem en Social Impact Factoy hebben sociaal ondernemers uitgedaagd om met (werk)ervaringstrajecten de financiële zelfredzaamheid van jongeren te stimuleren. Een panel heeft het overweldigend aantal inzendingen teruggebracht tot drie kanshebbers. Gemeente Haarlem en Social Impact Factory nodigen je graag uit voor de finale van de Challenge NewFuture@Work

Lees meer

Wie wint de Groene Mug Bokaal 2018? Stem op uw favoriete duurzame bedrijf
Welke onderneming vinden Haarlemmers de meest duurzame in onze stad? Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriet. Een jury nomineerde zes duurzame bedrijven: Asperitas, Het Groene Huis, Nolab Beveiliging, Sims Recycling Solutions, Top Format Productions en bakkerij Van Vessem. Stemmen kan tot en met 12 februari.

Lees meer

Maester wint vierde editie Present Your Startup
Maester is de gelauwerde winnaar van de startup-wedstrijd Present Your Startup. Het online trainingsplatform heeft 420.000 euro ‘live’ binnengehaald tijdens de finale. Stagefinder was de winnaar van de publieksprijs. De finale, die nauwelijks onderdeed voor een première van een Hollywoodfilm, vond plaats op woensdag 22 november in Pathé Haarlem.

Lees meer

Hair-force1 en Sportfever winnaars Haarlem Business Awards 2017!
Donderdag 19 oktober zijn de Haarlem Business Awards uitgereikt in het Crown Business Center. Sportfever won in de award voor de categorie ‘1-5 FTE’s’ en de dames van Hairforce 1 wonnen de award in de categorie ‘meer dan 5 FTE’s’ en gingen er ook nog vandoor met de publieksprijs.

Lees meer

Nieuwe website Waarderpolder gelanceerd
Op de Prinsjesdag lunch in de Lichtfabriek is de nieuwe website en campagne voor de Waarderpolder gepresenteerd. Bekijk de website en de campagne.

Lees meer

Haarlem in top 10 stedenmerken
Opvallende nieuwkomers in de top-10 van sterkste stedenmerken zijn Delft en Haarlem. ‘De kleinere, historische steden in de Randstad zijn duidelijk in trek onder bewoners en bezoekers. Deze kleinere steden combineren de aantrekkingskracht van de Randstad met de sfeer van de provinciestad’, verklaart merkadviseur Beerda.

Lees meer 

JPHaarlem wint Ondernemersprijs 2017
Het verhuisbedrijf voor meubelen, JP Haarlem, heeft maandagavond de Haarlemse Ondernemers Prijs gewonnen. 

Lees meer